Lež

Lež

Anotace: ...

Není tu Alenka, a není tu nora,
Není tu kouzlo, co přijde shora.
Není tu říše snů, není tu lež.
Není, kde je, schová se též.

Též schovaná, též shledám ji,
Též přikrytá v hedvábném závoji.
Též blíž se vkrádá, též cítím ji již,
Též, sklání se nade mnou, čím dál níž.

Čím dál níž, čím dál blíž se zdá,
Čím dál víc, pravda, králička nehledá.
Čím dál blíž, už skoro mě má,
Zavřu oči, schoulená.

Už jsi tu, schovám se hloub,
Pod závoj, ukrytý před pravdou.
Už jsi tu, ač skrýváš svou tvář,
Vidím tě jasně, ač kreslím ti svatozář.
Autor Tiki, 07.05.2010
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Patrik Mališ, Romana Šamanka Ladyloba, Squat_the_world, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí