Smutná

Smutná

Anotace: ...

Svítí luna zlatou září,
Stojím s uslzenou tváří
U okna za nočního chvění
A naslouchám noci znění…

Bolest skrytá, vzpomínky dávno vyčpělé
Vypluly na povrch – ty z lásky minulé..

Když sklonila jsem hlavu a nechala kanout slzy,
Doufala jsem, že to přejde
A též, že to bude brzy…

Smutný pohled, smutná slova,
Historie – zas a znova,
Skrytý význam, který chápu,
Vyčpělé city, v nichž dál tápu..

Sleduji temnou oblohu
A pláč již nelze skrýt,
Nezbývá než doufat a dech zatajit….
Autor Ammazonic, 07.05.2010
Přečteno 311x
Tipy 17
Poslední tipující: Strixa, Mraveneček, Azazen, aniger, NikitaNikaT., enigman, Elza511, Romana Šamanka Ladyloba, blue, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc nádherné dílko, jsou tam reálně vypsané pocity.
Jen plač slzy prý pomáhají. Bude líp (snad).
Azazen

17.05.2010 14:18:00 | Azazen

Jisté věci už se nespraví... ale život jde dál a časem přinde nové poznání... snad - v to je dobré doufat.

10.05.2010 08:56:00 | NikitaNikaT.

to přejde zase přijde...smích...

08.05.2010 19:39:00 | enigman

snad to zase přejde a bude ti lépe :)

07.05.2010 20:17:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí