Přání

Přání

Anotace: no takové moje malinkatiné přáníčko je to plácanina která se asi nikomu líbit nebude ale je pro něj:-* a on ví

ruku v ruce
buší srdce
--- ta naše ---

neviděnim, neslyšeni,
žijeme svůj sen
do chvíle než příjde
další den
pak se rozejdem.

jako feťák od heroinu
těžce se mi vzdaluje
(od Tebe)
pak jen lehnu, zapomenu
sním sen
letím do nebe.

čas se courá
když jsem sama
ve společnosti zrychluje
on pak bourá
popelnice
lak z auta srypuje.

plácám tady
jedno s druhým
dohromady
zakončím pouhým
přáním
ať si zase tady
Autor angelicek, 09.05.2010
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Zorenka Ježková, zelená víla, Mraveneček, Agniezka, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo jo,nejsem ON,ale chytlo mě to náramně!

22.05.2010 02:51:00 | Zorenka Ježková

Nejen jemu se líbit bude, je to upřímné

09.05.2010 21:44:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí