Na chvíli usnula...

Na chvíli usnula...

Anotace: Taková malá inspirace fotkou jedné spící krásky :o)

Na chvíli usnula jako květ na dlani
Bylo již svítání, tma někam odplula

Jenom tak ležela s úsměvem žádoucím,
že jenom o ní sním, jako by věděla

Stát se tím jejím snem, přál jsem si na chvíli
Pak jsme se ztratlili, pozřeni dalším dnem

Až šero večerní, znovu nás přikryje
budu rád že tu je, budu zas vedle ní

Potom s ní odletím, do říše krásných snů
S láskou a objetím, do konce našich dnů.
Autor Trawnikar, 02.06.2010
Přečteno 413x
Tipy 12
Poslední tipující: carodejka, Mraveneček, al-pacino, Pevya, CULIKATÁ, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, na křídlech citů přeji hodně štěstí.

16.10.2010 12:22:00 | carodejka

moc pěkné,chci taky :)

03.06.2010 12:32:00 | Mraveneček

Touha je tu pro Vás dva láska křídla dá do dne bíleho

02.06.2010 17:07:00 | al-pacino

Krásná, taky bych si to tak nějak přála..

02.06.2010 14:13:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí