J'adore.. J'taime

J'adore.. J'taime

Anotace: Vzpomínám..

Jsou nás dva vesmíry
a Ty
v každém z nich
dotýkáš se bran
toužíš
po zázemí
nevěříš
dětským hrám
Alejí s klavíry
šeptáš
svůj sen.

Zazpíváš mi? ..a já se bráním
Hvězdy na stopkách
nám
planou znenadání
Tak pálí My? ...do jizev
a níž
rytířů prach
stmívá Luny

Slétává list.. a barví místa
motýlí čas
padáčky
chmýří chystá

Slétává blíž:
Pojď v závějích
.pro jarní tání,
pro tempery,
pro nápis v zrcadle
rtěnkou na večery.

To struny ví?
Klavír schází
když kytara brnká..
J'adore..
J'taime.

Jsou nás dva vesmíry
a já
s věkem tich
bran si nevšímám
ani rtů
v souhvězdích
zůstávám
raděj sám
když alej s klavíry
šeptá
můj sen.

Zazpíváš.. My.. a já se bráním
Hvězdy na stopkách
nám
planou znenadání
Zas pršíš mi. ...do jizev
a níž
spí v hlubinách
něžná přání

List je srdce.. zná oči Krista
tak bolí čas
kdy život
míjí místa

Slétával blíž,
šel v závějích
pro jarní tání,
pro tempery,
pro nápis v zrcadle
rtěnkou na večery

To struny ví?
Kytara schází
když klavír brnká..
J'adore..
J'taime.
Autor J's .., 05.07.2010
Přečteno 573x
Tipy 26
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Koza, Krahujec, Pevya, hašlerka, Dota Slunská, Mbonita, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slétával blíž,
šel v závějích
pro jarní tání,
pro tempery,
pro nápis v zrcadle
rtěnkou na večery...moc hezké...

05.08.2010 18:46:00 | kuskus pruhovaná

Nádherně voní Tvé verše ... J´adore ... ST

29.07.2010 13:59:00 | Koza

ST! Ta je tedy skvostná! Dám si Tě do oblíbených..

09.07.2010 16:35:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí