Černý anděl

Černý anděl

Anotace: ..dlouho byla někde schovaná, a pak najedou..přišla

Andělská křídla v kapkách deště,
provazce z nebe stříbrem protkané,
zlatavé plameny nevyzpytatelného ohně
a její tvář, tajemná a bílá, mezi dvěmi křídly.

Smutné oči panenky v černých šatech,
rudé perutě a sálající teplo ohně,
ohně, který neuhasíš, ale přežiješ
jen s vypálenou dírou v srdci.

Otevřená jizva, bodavá bolest vzpomínek,
černá samota v noční bouřce,
bílá tma a stříbrný déšť,
nevyslovená slova a nezodpovězená proč.

Jen táhlé ticho mezi dunivými hromy
tlukotu jejího srdce,
krev pryštící z dlouho otevřené rány
stále nezarůstající...
Autor Zma, 06.07.2010
Přečteno 350x
Tipy 15
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, UCET KE ZRUSENI, TetaKazi, Teop, hašlerka, WAYWARD, labuť, Kett, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej v modru..ST!

07.07.2010 20:51:00 | hašlerka

Vítám Tě!

06.07.2010 22:01:00 | labuť

velmi oslovující..
ST

06.07.2010 21:27:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí