Miluji způsob, jakým miluješ

Miluji způsob, jakým miluješ

Anotace: ...

Každý chce být šťastný
Ale nejsem si moc jistý
Mám potřebu vše řešit
Nechci to jen tak zahodit
Jaký jsem měl pocit
Nebo co bych měl říct
Chybí mi tvá přítomnost

S tím co mám uvnitř
Připadám si jako kořist
Vždycky to může bolet
Ale já mám rád bolest
Nejsem si jistý, jak to cítíš
Ale stále mi chybíš

Miluji způsob, jakým miluješ
Pamatuješ na nekonečné dny
Jenže nesnáším dlouhé cesty
Neskrývám svůj hněv
Jsem rád, že jsi zpět
Autor P.P.S., 09.07.2010
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, labuť, carodejka, Vanilková Ninja, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

P.P.S...Moc hezké.

09.07.2010 23:37:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí