Dnes

Dnes

Anotace: ***

Dnes je ta noc
kdy zakázáno už nic není
nechám ti srdce ve dlaních
dnes všechno se změní

nevnímej svět kolem sebe
do očí se mi jen dívej
nenech tu chvíli pominout
mé jemné dotyky vnímej

teď už jsem navždy tvůj
a ty jsi pro mě vším
tlukot tvého srdce
je jediné co uslyším

už vím co v životě chci
jen o jediné tě prosím
miluj mě lásko má
jen tebe v srdci nosím.
Autor Final, 14.08.2010
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, labuť, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková vyznání je krásné číst...

14.08.2010 19:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí