Přemýšlím...

Přemýšlím...

Anotace: Mrtvolná nálada...

Sedím na posteli
a přemýšlím o smyslu
svého ubohého života.

Sedím na posteli,
připomínám mrtvolu,
mou duši plní nicota.

I to nejkrásnější,
to, co jsem teď měla,
smysl mého všeho.

Na kolej vedlejší
jsem právě tu sjela,
jsem ničím bez něho.

Byl mým vším,
mou součástí
a taky stále je.

Tajemstvím,
co dívku ctí,
a nebo prokleje.

Stále ho však v srdci,
v duši mám,
neumím to jinak vidět.

Pokračují mé probdělé noci,
vzpomínám,
on je mých snů námět.

Jemu to snad možná nestačí,
já za něj dech bych dala,
život svůj.

Možná jsem měla být jinačí,
možná je čas, abych se vzdala,
však křičím stůj,
miláčku můj.
Autor Dragoniana, 24.08.2010
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: J.U. Ray, jedam, F.i.L, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, a_tao
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mrtvolný začátek vynikající, ale pak mě tam trochu rušilo to "on..." Ale je to jenom můj názor na danou věc, a ač se zdá cynický, tak není.
Bude líp ;)

/Tenhle komentář asi nedává moc smysl./

22.09.2010 22:09:00 | J.U. Ray

nádherná báseň,
kterou si (asi)
nezaslouží

přesto zkus
s ním ještě
jednou mluvit

možná si sedí
na očích
nebo je
úplně
blbý

a pak ho zapomeň

24.08.2010 23:27:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí