Romantická bolest

Romantická bolest

Anotace: ...

Vzdálená láska srdce mi tíží
ryje do mě a trhá zevnitř
jak šílená
snad ještě zoufalého neviděla

V polibcích bez rtů je tolik naděje
ale radosti ne
v pohlazeních bez dlaně je tolik něhy
ale utěšení ne

Svět je složitý pro člověčí hlavu
a proto se v ní celý otáčí
jen dokola dokola
okolo Tebe

Slzy mi nepřísluší, stírám je usměvem,
tak zase někdy...
Kdy? Kdy? Křičíme neslyšně.
Až osud dovolí a čas přijde.

Romantická láska je živá a pálivá
štěstí málo, ale žalu bezmezně
Oba víme, že čeká jen žal a bolest
ale toužíme tu hořkost okusit

tak zase někdy
Autor Demedalex, 14.09.2010
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: Zlatičko, Gabrielle, Bíša, Psavec, Myrja, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ta.cupka., Maro Deives, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romantická láska je živá a pálivá
štěstí málo, ale žalu bezmezně
Oba víme, že čeká jen žal a bolest
ale toužíme tu hořkost okusit

tak zase někdy

krásně napsané a pravdivé ST!

15.09.2010 06:29:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí