Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: ...

Nikdy jsem netušil,
že mám srdce takové,
abych tohle pocítil!

Jako bych nikdy neviděl nebe!
To proto,
Že postrádám Tebe!
A není nikdo, kdo by mou bolest utišil

Ta Tvá láska
zdá se jako pouhá sázka
Prostě loterie- možná ano, spíše ne

Jako sněhová vločka po dopadu roztála
Autor Lamorte, 04.10.2010
Přečteno 303x
Tipy 14
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, la loba, zíťa 2, evilyn, Gabrielle, Manstein, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za jemnost smutku

12.10.2010 14:06:00 | la loba

Toto se Ti povedlo, moc pěkné! St!

11.10.2010 21:19:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí