Hra na život

Hra na život

Anotace: ...

Má v sobě poušť
nahou prázdnou krajinu
starých rozpínavých dun
miliony suchých zrn
v nekonečnu

bez očí
poznání jasu
v podřepu hledí vzhůru
a ptá se
kam jsem to došla

po kopcích téhle země
přes zločiny savců
jež míjí tažní ptáci
a lidskost k nim nedohlédne

kam jsem to došla
po cestách pastevců
jejichž dlaně nemají čáry života
a kde ozvěny se napasou
mezi stády

kam jsem to došla
přes kaluže rozlitých číší
bez tvých očí

…………………………………
tam kde umírám znovu a znovu
protože oba toho víme moc
Autor Marcella, 06.10.2010
Přečteno 321x
Tipy 21
Poslední tipující: WhiteSkull, James Libustka, Bíša, JardaCH, Gabrielle, hašlerka, Churry, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... a jednoho dne se probudíme ... a zjistíme ... že to není hra ...

07.10.2010 11:02:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí