darmožrout

darmožrout

 

darmo 


čistá linka
od palce k palci
uchopení a pevný krok
od srdce k rozumu
a zpět


dennodenní dávka
apatie a anarchie 

raději roztít rezavějící rizika
možná malinko milovat..

odejdeme odsud obelháni?

životem žasneme.. žereme
rádoby ryzí rozumy
okolojdoucích otrapů

uondáni usíname uprostřed
tekuté tiché tmy..

__________________________________________________________________

 


 

Autor hanele m., 23.10.2010
Přečteno 864x
Tipy 33
Poslední tipující: Noc17, Holis, Maro Deives, Actafool, James Libustka, Zdeněk Farkaš, René Vulkán, Taog, Špáďa, stmivani.na.lepsi.casy, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poklona veliká za aliterační akrostich...
...jak jsem ho čet', uvnitř jsem ztich'

24.10.2010 20:16:00 | Špáďa

Ty aliterace mají říz!

23.10.2010 19:49:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí