Úsměv lásky

Úsměv lásky

Anotace: Kluk s holkou si povídají, jestli se znají, či neznají to se tají.

H: Klučičí oči prozkoumám ráda
jednou se zahledím až do rána
K: Holčičí rty rád si prohlédnu
jednou se zahledím, upustím slinu

Za ruku popadne mne jemně ona
stisknu jí a lehce políbím
H: Ten kluk teď na mne zírá
buší mi srdce, letmě se uculím

Tak ať mi řekne ty sladké slova
tak ať mi dá svou něhu
K: Na co teď asi myslí ona
já nikdy ji neprohlédnu

Ty jsi má můza, já jsem tu pro tebe
jsi mým světlem, mou duší, mým životem
H: Ty jsi mé kvítko, saháš až do nebe
Jsi mým smyslem, mou nadějí, mým životem

Řekni mi, máš mě rád?
Já miluji tě na stotisíckrát.
K: Lásko, přestaň se takto ptát
své city zkrz skutky najevo mohu ti jen dát.
Autor Já sám, 01.12.2010
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Lasombra, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to líbí

02.12.2010 16:53:00 | takova

líbí se mi ten nápad - udělat to trochu formou dialogu

jsou tam některá na mně moc vzletná slova, ale závěr - ten se mi moc líbí

01.12.2010 18:02:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí