Bitva o bok

Bitva o bok

Anotace: ...

Mráz

skelně se rozhlížím
jen na pár čtverečních metrů
přesto tě hned uvidím

když k tobě dojdu
usměješ se
vysvlékneš si ruku
a věnuješ mi stisk
který si nenápadně
nechám v dlani zkamenět

Do rytmu mého srdce
zazpíváš své jméno
cítím jak ti voní dech

životem

z hrdla vykopnu
pár milých slov
co zrovna teď
nechtějí pracovat

mráz mi svíra koutky
blízko u sebe
přesto se mi je podaří
trochu roztáhnout

díváš se

jak praská úsměv

Jsem ošklivý čaroděj
a ty kouzlo
které nemůžu
jen tak zvládnout

opravdu mě chceš poznat?

Svolávám svou armádu
roztomilých gest
mariňáky ostrovtipů
průzkumníky mezilidských
komunikací

jen abych se udržel
ještě alespoň hodinu

u tvého boku
Autor smudlinek, 18.12.2010
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: gallatea, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí