Kopretina

Kopretina

Anotace: krása, která patří jen tobě...poděl se o ni

Ve stínu kopretiny
našel jsem tvou krásu
oddávala jsi se snění
a slunečnímu jasu

pod stínem kopretiny
hledám i tvou lásku
nenašel jsem víc než dřív
jen tvou pouhou krásu

pod stínem kopretiny
marně hledám dál
jako by i ten vítr
už tvou krásou pohrdal

na co je krása kopretině
na co je krása tobě
když nepodělíš se o ni s nikým
a vidíš se jen v sobě

proto prosím kopretiny
proto prosím Tebe
zapoměň na půvab, krásu
a hledej lásku v sobě

Lásku potom daruj lidem
a daruj ji i mě
vím, jsem sobcem
ale já tuším, že láska v tobě je
Autor Jitka, 23.01.2006
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Mooooooc pěkný ,,já sem proti tobě úlná nula,,,moc se ti povedla,,podívej se na moje a ohodnot mě ZNALČE!!!

09.03.2006 20:19:00 | Jitulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí