Dvanáct smyslů

Dvanáct smyslů

Anotace: ...

HMATEM si uvědomuji tvé bytí
a tím i sebe.
Ráda se hladím
však dotýkat se chci teď tebe.

ZRAKEM na tebe rozeznávám duševní hnutí
tvé pohyby nutí mne ke klidu.
Očima vidím tvou rozvahu
a chtíč, co stojí na prahu.

ČICHEM tě rozeznávám, cítím tvou vůni
...jsem podmaněna.
Na chvíli zapomínám na sebe
a vnímám jen tebe.

SLUCHEM ti naslouchám
musím se ztišit, když přijímám tvá slova.
Někdy překřičí tě mé steny
máš ke vzrušivému milování sklony.

CHUŤ na tebe...nechci se nasytit
stále jitříš ji ve mě
Nutíš mne občas k myšlenkám patřící dámě.

SMYSLEM PRO TEPLO chci zahřát se tvým tělem
a od toho tepla neodejít dříve, jak před obědem.

SMYSLEM PRO POHYB už předem se zmítám
a ve tvých rukách ráda milostně lítám.

SMYSLEM PRO ROVNOVÁHU kterou z tebe cítím
ráda utvářím a ladím svoje Já
jsem ráda v daném okamžiku tvá.

SMYSLEM PRO SLOVO chci ti vyprávět a sdělovat
a po všem se s tebou dlouze milovat.

SMYSLEM PRO TVÉ MYŠLENKY chci tě chápat a rozumět
chci rozpoznat tvou náladu a moudro
a občas aby to k smyslnosti sklouzlo.

SMYSL PRO TVÉ JÁ chci použít ke své inspiraci
k umění se rozhodnout
a na konec tvé vášni propadnout.

ŽIVOTNÍ SMYSL je v neřesti i v bolesti
přeji si mazat svým bytím tvé starosti.
Autor prostěholka, 15.02.2011
Přečteno 522x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, Kars, ilona, Holis, Maryje..., BArBArKO, jedam, divoska_jaja, Já sám, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná.

28.02.2011 15:34:00 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí