niečo

niečo

Anotace: ...

čítaš knižku
a nôtiš si pri tom
nejakú pesničku
ktorú počúvaš
keď máš depku

stromy tancujú do rytmu
veverička lúpe oriešky
oblaky sa zatiahli
a ostala tma

kútiky úst stiahnuté
gravitáciou zložené
hymnus znie
a cítiš sa zbytočný

a potom nech mi nikto nehovorí
že nepotrebuje lásku
Autor maliska, 20.02.2011
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Juraj Hrom, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

príjemné slová, domova
-st

28.02.2011 22:55:00 | Juraj Hrom

Lska je pro život důležitá, ač není, či nemusí být zrovna v lidské podobě...

23.02.2011 19:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí