Pomeranč

Pomeranč

Anotace: ...

Modravý obzor se začal chvět,
roztančené nohy našly pevný bod
v nekonečnu,
znám Tě nazpaměť,
poslepu Tvůj nov
vykroužím si do snů.
Jablko z ráje podalas Ty,
jdem klikatou, trnitou cestou
dotknout se bílých míst,
natrhám Ti hvězdy,
rozkvetly pro Tebe tmou.
Vylétly jiskřičky z hnízd
zaslíbených očí,
krb srdce zahořel jitrem
v nás dvou
a přece se točí
pomeranč zmítaný vesmírem
na druhou
Autor Akrij8, 11.03.2011
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oloupaný...

22.03.2011 20:37:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí