Májová

Májová

Anotace: :)

Jsi můj tajný sen, moje láska,
co po těle, mě laská.
Jsi ten koho jsem si vysnila,
po nocích...po tobě jsem blouznila.
Jsi moje přání, moje touha,
a chvíle bez tebe je mi dlouhá.
Jen s Tebou chci se smát,
Jen Tebe chci mít ráda, snad.
Autor Kessi, 01.05.2011
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, Maryje..., Sweet KiWi, Gringer, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí