Imitace Tebe

Imitace Tebe

Anotace: Nad tebe není...a já nevím proč...

Nad tebe není
Byla´s anebo nebyla?
K čemu jsou slova
Možná sis mě jen opila…
Ta co nás bolí… zvečera
Zítra a včera… možná sis mě jen opila
Chci se napít z toho jezera…

Mám tvé rty na spánku
Krvavý červánku
K čemu jsou slova když do soukolí
Padá prach
V žilách nám horká krev pění
Na nebi nad tebe není…

Píšu ti na stránku…
Není, není, není…
Starý chlap a mladá noc
Volá hvězdy na pomoc…
Venku moknou chodníky
Jsi příliš vzdálená…
Prázdný byt a v duši tma
V bouři ztracená pevnina…
Je pozdě, za sedmero moří…
Nic bych nechytil…
A za chvíli svítá…
Pojď zpátky…
Života je málo…tak ber…
Nemám sílu ani moc…
Jen lásku a víru.
A všechny jsou jen imitace Tebe...
Mě z toho zebe...
Kdy to pochopíš?
Autor deadweb, 03.05.2011
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, NikitaNikaT., kokyno, Romana Šamanka Ladyloba, Actafool
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě dobře podané... působivé.

03.05.2011 09:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí