Miluji

Miluji

Anotace: poezii dokonalosti

Miluji pocit teplého vánku,
zpěv ptáků, co kolébá k spánku,
zář podvečerního slunce,
co konejší duši přelehounce,
sny plné třešňových sadů,
jež leží realitě v protikladu.
Miluji něžných slov pohlazení,
to bylo a teď není.

Teď poezie dokonalosti unáší mne,
tak vzdálená a přitom při mě,
hlasy strun kytary slabé
přesto noční můry jsou oproti ní chabé.
Ten křehký úsměv nad tím vším
příliš často nevidím..
Autor Sapphire, 30.05.2011
Přečteno 397x
Tipy 7
Poslední tipující: innominata, lexus, ZILA78, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí