Asi tě mám rád

Asi tě mám rád

Anotace: Tato píseň je pro mě ta nejmilejší doufám, že se vám zalíbí, alespoň trošku.

Asi jsem se zamiloval na první pohled
bral sem tě všude a bral na tebe ohled
s andělskou tváří
chci s tebou strávit stáří
a zažít nový věci
číst ve tvém slabikáři

Pamatuješ jak nám bylo smutno
jak jsme si zpívali není nutno
jak nám bylo hezky v lesoparku
jak jsme vlítli do toho aquaparku

Chodili jsme po náměstí
do kolečka
a věřili na štěstí
znovu tečka

Začala být zima na rozhledně
tak jsme slezli a koupili hadry tetě Emě
zašli jsme do nové zologicke zahrady
opičky tam ukazovali svoje vnady

Začalo pršet a my neměli deštník
museli jsme se schovat pod kapesník
tvářila ses trošku nešťastně
řekl jsem ti zase bude všechno v pořádku...jasně.

Asi tě mám rád trošku víc než kamarád.
Asi tě mám rád trošku víc než kamarád.

Usmála ses na mě a chytila mi ruku
v tu chvíli jsem měl něco v oku
zadíval jsem se na tebe s úsměvem na rtech
a ty mě políbila ech ech

Chytil jsem tě kolem pasu
pořád pusa na pusu
jemně si mě stiskla kolem krku
pocítil jsem sílu pulzu.

Držel jsem tě v náručí pevném
nikdy tě neopustit a vždycky měkkém
cítila si ze je na mě spoleh
budeme spolu jezdit na kolech

Budeme spolu šťastní jako pár
nikdy spolu v nesvár
když k tomu všemu dáme srdce
mohlo by jít všechno hladce

Když to všechno vyjde teď
budeme spolu stastni zrovna teď hned
a zapomeneme na vzájemné spory
pojedeme spolu třeba na hory.

Asi tě mám rád trošku víc než kamarád.
Asi tě mám rád trošku víc než kamarád.
Autor oliver, 02.03.2006
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to fakt hezký!

04.03.2006 22:20:00 | Jitulka

Tak Olivere ta se ti fakt povedla! ! !

04.03.2006 22:19:00 | Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí