Chyba???

Chyba???

Anotace: Každý dělá chyby, nevím ale jestli jí mám litovat nebo ne...

Hloupá jsem a hloupá budu,
Cestou za svým si stejně pudu,
Chyba stala se zřejmě ten večer,
Když život štěstím tiše brečel,

Chtíc aby vše se krásným stalo,
Však to štěstí mi v dlaních neustálo,
Ovšem úžasným se stalo i černé nebe,
I sníh co tak chladně zebe,

Hořkost stejně v srdci mám
A divně na to vzpomínám,
Asi měla jsem se věrnou sobě stát,
Chyběla mi věta….ta věta mám tě rád
Autor Gamy, 04.03.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Narozdíl od tebe tě musím pochválit tato básen je fakt hezká.

09.03.2006 20:05:00 | Jitulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí