...........

...........

Anotace: Láskou se ze slová JÁ stane MY DVA!

Láska podobá se rozjásané šále,
barevné tóny hrají tu v proužku a
když si láska chce zatančit v bílém sále,
uvězní dva prsty v kroužku.
Pak pršet by mělo štěstí z nebe,
to proto,že s láskou kráčíme vedle sebe.
Ať padá a bubnuje naší lásce,
ať zní jak serenáda sladce.
Půvab svůj si zachováme,
nezmění se všedností a nezabijí ji starosti...
Autor Julia, 17.03.2006
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nic krásnějšího než jít bok po boku se svou láskou v dešti ... když slunce svítí, i když zajde a prší vám z nebe štěstí.

24.07.2006 13:20:00 | Sandra_T

Jestli je to pravá láska, tak ta vydrží všechno, ale kdo ví...

17.03.2006 15:24:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí