Noc na houpačkách

Noc na houpačkách

Anotace: :)

Znal jsem jednu dívku
Potkával ji každý den
Na stejném místě
V dešti sněhu
I horkém slunci
Potkával ji každý den
Tu dívku
Měla ustaraný výraz
A modré oči
Byla krásná
Pokaždé jinak
Jednou
Pozdě večer
Jsem se vracel
domů
Opilý a šťastný
A potkal ji zas
Nepoznala mě
A měsíc nejspíš
Skrýval úsměv
Za krátery
Díval se dolů na
Nás
Dolů do tmy
já zastavil
Nade mnou svítil
On
A ona
Taky
Rytmus dechu
Ticho
Okamžiku
Zaštěkal pes
A daleko od
Nás
Se rozednívalo
Autor Art Brasi, 30.01.2005
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí