Hořce sladká

Hořce sladká

Anotace: Pro Arninku

Nedopitá sklenka, zapálená svíčka
A víčka slastí zavřená
Opřená o krásu očí
Hlavou točí síla alkoholu
My dva spolu v sametových poutech
Se oddáváme slasti
Temné pasti nalíčeny všude
Ve všech koutech démonické stíny
Rozjitřený pocit viny zas užírá mysl
A rozpaluje tělo žárem pekla
Má naše láska vůbec smysl?
Láska, o které bys nejspíš řekla
Jak nádherně hořce sladká
Polohříšná, dlouze krátká!

...A podmanivě návyková...
Autor Jen tvůj anděl, 02.02.2005
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí