Já ho chci!!!

Já ho chci!!!

Anotace: Je to básnička, kterou jsem stvořila o hodině chemie.

V srdci mám šílený zmatek,
nevím co myslet si mám.
Chci ho milovat, ale nemůžu,
přesto, že ho znám.
Je totiž slavný a z toho nic nezmůžu.

Chtěla bych ho mít u sebe,
ale nesmím.
Jelikož ho nezajímám,
chci, aby byl mým.
Ale žádnou šanci nemám.

Kruci já chci být šťastná,
proč to sakra nejde?
Vím to, nechci si to přiznat, miluji herce,
a zajímalo, by mě co z toho asi vzejde.
Vždyť já ho miluji přece.
Autor Luďka, 02.02.2005
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí