Definice lásky

Definice lásky

Anotace: tak moje definice lásky

Co je to vlastně láska
pro někoho přes oči páska
pro někoho je to všechno
a není to vlastně tak trochu jedno

ať je to cokoliv je to krásné
pro někoho možná méně jasné
záleží na tom jak má člověk hodně vášně
neznamená to že musí psát básně

musí prostě lásku cítit
musí ji do náruče pevně chytit
když to neudělá láska mu unikne
jeho srdce nadlouho zanikne

víc o ní nemá snad cenu mluvit
každý ji sám musí skusit
sám ji prostě musí poznat
a k tomu druhému hlavně ji vyznat
Autor Sirnis, 29.11.2006
Přečteno 608x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Chytit, ale neudusit.

06.12.2009 00:38:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí