Láska je ve vzduchu...

Láska je ve vzduchu...

Anotace: ...tak jsem po delší době opět tady:-) A věřím,v tomto divném světě, že je stále v co věřit...

Je snad konec nežnosti...?
...promočené máme duše.
Topíme se ve zlosti
...jít naproti lásce?
Ne,ne...tuhnou nám vždy kosti.

Zaplavení v obavách
uklízíme před cizími prahy
...ten nesmyslný prach.
Nakouknout do své duše?
Ne, ne...to máme strach.

Jsem jediná, co touží být milující?
Asi ano...
..nechci být jako vy..!!

Není snad již nikde hledat...?

V každém domě je slepota
co našeptává kroky naše...
tu vyhnout se důvěře, tu lásce
tu překroč úctu a nevyhýbej se..
nevyhýbej se,přes oči,černé pásce.

Odpočítávám dny
kdy do cesty mi příjdeš
a já se zeptám,kde hledal jsi něžnosti?

Obracím se na všechny dveře...
vyťukávám rytmus srdce
házím do schránek číslo na ztráty a nálezy
a maluji lásky obrazy.

Nevěřím, že je konec něžnostem..
chci osušit každou tu zkřehlou duši
podnikám teď pod mostem
daruji něžnost
a odnášíte si ji v,obalené láskou,nůši.
Autor prostěholka, 27.02.2012
Přečteno 561x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Holis, V.N.Losinský, BArBArKO, Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i když uklidí se prach
sen zůstane
tak neměj strach
láska je

30.01.2014 11:51:10 | vodnař

...proč "tyhle" nikdo nekomentuje?? :) Já vím, není to třeba :) ...líbí se mi Tvé myšlenky, vlastně básně ;)

26.03.2012 19:04:48 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí