Anomálie

Anomálie

Anotace: Po delší pauze opět tvořím.

Ach, Lásko, Lásko,
kam jsi se schovala,
když jsem milého v srdci chovala?
Teď když on má v srdci mne,
proč, ach, proč mu říkám ne?

Ten, o němž teď tajně sním,
nebude můj, ach, já to vím!
Zaslíbil Bohu své srdce i stín,
kéž mě Bůh zbaví od všech mých vin!

Až budu před Tebou, Pane, stát,
vím, že mi nebudeš na růžích stlát.
Já bych jenom chtěla už klidně spát;
toho, co nesmím mít, pryč z hlavy dát.

Ach, Lásko, Lásko,
kam jsi se schovala,
když jsem milého v srdci chovala?
Teď když on má v srdci mne,
proč, ach, proč mu říkám ne?
Autor A'tuin, 06.08.2012
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

06.08.2012 12:08:34 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí