J.A.R.O.S.L.A.V.

J.A.R.O.S.L.A.V.

Anotace: Jen tak jsem se zamyslela nad jeho jménem...

J jako jarní vánek,
co na duši pohladí.

A jako anděl lásky,
co nikdy nezradí.

R jako rozepře dvou duší,
které se v jednu spoutají.

O jako obraz pravé lásky,
co si lidé malují.

S jako svět,
který chci s tebou objevit.

L jako láska mnoha podob,
kterou chci ti projevit.

A jako azurové nebe,
co v noci hvězdami oplývá.

V jako věčný mír,
který v nás dvou přebývá.
Autor sinoraLee, 16.11.2012
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, poeta, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

17.11.2012 01:39:16 | poeta

ten můj je taky Jaroslav - hezky si ho vystihla - dáky

16.11.2012 20:17:55 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí