Má láska míří k tobě

Má láska míří k tobě

Anotace: ...........

tak jako ptáci letí na jih
tak jako slunce padá za obzor
stejně má láska míří k tobě
tak jako dravá řeka z hor

přes kameny všedních nástrah
i přes mělčiny hlasů zlých
ve víru pomluv neztratí se
ani pod jezy časů minulých

tak jako kohout každé ráno
tak jako zvony věží kostelních
stejně moje srdce zpívá
píseň o všech krásách tvých

v rytmu něhy tóny znějí
v každé sloce vášeň plane
a i když všude závist číhá
ani notu nedostane
Autor James Libustka, 27.11.2012
Přečteno 612x
Tipy 13
Poslední tipující: Větroplach, Danger, Jiná, Niky88, Lucucu, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Robin Marnolli, Tadam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahřála,dik za ni.

31.12.2012 23:08:33 | Danger

líbí se mi.

27.11.2012 23:42:51 | Robin Marnolli

Hezky zpěvné

27.11.2012 22:48:00 | Tadam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí