325. Láska je slepá

325. Láska je slepá

Anotace: je to tak...

Chtěla by sis stále hrát,
láska je slepá,
tak jako čistá spravedlnost.

Miluju tě...zkouším lhát,
tvoje ruka uvnitř klesá,
ta podivná hra na nevinnost.

Pitím tě zkouším jen štvát,
tvá duše se mnou ---něha?
dnes popíjíme archívní zlost.

Taky účty nemáš ráda,
ve schránce nová složenka čeká,
už hrajem duet na povinnost.



l

Autor Robin Marnolli, 01.12.2012
Přečteno 380x
Tipy 12
Poslední tipující: hanele m., Cecilka, čertík, Laura, Tichá voda, Lenka Krásnodvorská, Anjesis, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska má oči zavřené,
by jiné smysly vytříbila
a vychutnala sdílené
úplně vším...
v tom její síla!!

:o)

13.12.2012 09:43:11 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí