Lízajíc si rány

Lízajíc si rány

Anotace: ...

Škrtni sirkou a zapal si cigaretu.
o kterés' vyčet, kdesi z netu,
že prej může zabíjet.

Cítíš se jak princ.
Princ, kterej může změnit svět,
a místo toho má sotva půlku rezavýho meče.
A prasklý srdce, který jenom hloupě teče...

Tak co kdybychom ho nějak zakryli,
ideálně šlapkou a třeba flaškou tequilly?

Tak do zbroje a nezapomeň štít,
chce to přeci odvahu, vyzvat k boji cit!

Cit, který jak stroj je porouchaný,
jenž je psem, lízajíc si rány,

jak kočka a jejích devět životů,
anebo časopis prodávajíc nahotu;

Tak pozdvihni kopí, vezmi kuš,
seber odvahu a táhni už,

dřív než zaprodáš svou duši vínu,
anebo dostaneš z kouře rakovinu.
Autor Eclipse, 28.01.2013
Přečteno 499x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, maliska, Jozef Bojanovský, Sýkorka07, Trystan ap Tallwch, Amonasr, Lioness, drew, Miriska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to jak jsi mladý mi to přijde vyspělý a moc dobrý.
Pěkný.

24.05.2013 14:26:41 | Jozef Bojanovský

Tudle tvoji básničku už čtu po několikátý a je fakt moc dobrá...:)

13.05.2013 00:15:32 | drew

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí