Zakázané chvíle

Zakázané chvíle

Anotace: ***

*

vzpomínáš
jak jsme se milovali
svět nám prodal
několik zakázaných chvil
stovky překrásných 
a bláhových slov

v něžném duelu
na zapřenou
těla křehla únavou
propadala se ke hvězdám
velebila 
černou a bílou

pak kdosi cukl opratí
vyřkl ortel

a

jen hudba 
hraje stejnou notu
polykaných vět
a klečících těl

*

Autor isisleo, 29.04.2013
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí