Májové líbání

Májové líbání

Anotace: Tak žádné lenošení a hurá pod stromy.

Přišlo jaro na zahrady,
květem krášlí naše sady,
líbají se mladí, staří,
lásce v máji moc se daří.

Pod třešní či pod jabloni,
teď se páry k sobě skloní,
polibek tu nyní padne,
bez něj každé děvče vadne.

Nechceme by ženy vadly,
když nám do náruče padly,
proto muži cítu více,
zlíbejte své krasavice.
Autor Psavec, 01.05.2013
Přečteno 564x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, Jiná, Lachailla, přechodná záležitost, Elisa K.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už se líbání pod květy vesměs fláká, proto báseňka potěšila.

01.05.2013 19:56:55 | Lilien

Už se stalo
i když málo
nebyl čas
za rok zas
lépe

01.05.2013 19:54:22 | vkl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí