Trápení

Trápení

Anotace: Jsou i zlé víly.

Život jako kolotoč

a na něm lesní víla,

nevím proč se otáčí

kde pramení ta síla.

 

Jednou jsi tam

a příště zase tady,

rty se na mne usmíváš

pak obrátíš se zády.

 

Takto se to střídá

ať zastaví se konečně,

chci tvoji ruku nadosah

a odejdeme společně.

 

Ten kolotoč je ruleta

prohra nebo zisk,

ty sedíš v černé labuti

chápu je to risk.

 

Vsadil jsem však příliš

ač nejsem velký hráč,

nepadne li tvoje číslo

zakážu si pláč.

Autor Jozef Bojanovský, 05.05.2013
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Admen, Jeněcovevzduchukrásného, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééé :-)

28.05.2013 10:29:02 | El Duende

Její číslo nepadlo a tak jsem zůstal sám.

28.05.2013 15:39:52 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí