Má vzpomínko...

Má vzpomínko...

Anotace: Volná báseň opět na téma vzpomínání... :)

Má malá

o Tobě napsal jsem stovky veršů, snad i naivních

a přece chci psát dál, jenom dál

psát o Tvé kráse, vnadách a o lásce.

 

Má jediná

ten pocit, kdy nespím a čekám, zas čekám

až mi prosvítíš obývák a já budu moci dát

dát do Tvé dlaně dnešní úsvit v korálcích.

 

Má hnědovlasá

přijď za mnou a tiše proměň se ve svíci

a při psaní veršů mých intimně plápolej

dál plápolej jako věčné světlo života.

 

Má skleněná

vejdi mi do bytu bez tichého zaklepání

proměním se v slunce a celou Tě prohřeju

abys mohla vrýt se mi zase pod kůži.

 

Má Vanilková

tisíce hájů a parků kvůli tobě prošel jsem

a ve snech létal tichým vesmírem

jen abych Tě na chvíli spatřit směl.

 

Má průzračná

do pokoje vchází svítání a já jdu vařit kávu

a pak možná na Tebe počkám tam

počkám na nebe, až rozjasníš se v něm.

 

Má vzpomínko

hraj si dál v klávesách tu svojí píseň lásky

a já chci říct: Nezapomeň, lásko

Nezapomeň, že miloval jsem Tě tisíckrát.

 

Autor Zasněný básník, 14.05.2013
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: želvička001, Jiná, Sýkorka07, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to v sobě něco hezkého... A některé obraty se mi moc líbí... :)

04.07.2014 16:42:57 | Elisa K.

něčím mě zašimrala u srdce...

14.05.2013 21:18:23 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí