Pampeliška

Pampeliška

Anotace: Taková historie,nebo hysterie?

Byla jsi tak blízko

a teď zas daleko

něco ve mě uvadá,

moje láska

jako v mlýnku na maso

na kousky se rozpadá.

 

V trávě stála

žlutá jako pampeliška

na letním slunci odkvetla,

fouknul vítr

hlava bílá opadala

něha někam odlétla.

Autor Jozef Bojanovský, 30.05.2013
Přečteno 447x
Tipy 8
Poslední tipující: čarodějka07, Secretive, El Duende, Avola, maliska, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí