Ven z Bauerova..

Ven z Bauerova..

Anotace: .

Láska je hořká
Jako když mi bylo čtrnáct
A já poprvé
Kávu z šálku ochutnal
Něco hrálo proti mně
Ale výsledný tón byl
Harmonií chutí
Docela
Srdce bilo jako o závod
V mých očích
Se rázem život vzňal
A já pochopil
Že marnost je drahá
A každý nádech
Lapal po dalším
Horkém povzdechu
Života
Alespoň, jak to v menu psali
A židle rozhádané po místnosti
Utichly
Tak jak jim to jde nejlépe
A hodili si kolem šál
Bylo mi jasné
Že pro mne určená není
I když jsem ji miloval
A to prosím pěkně
Nesladím
Hrála mi na rtech
Snad jen jiné tóny
Než sama určovala……
Autor Roger, 14.06.2013
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořád se mi líbí, jak píšete/píšeš (zapomněla jsem, jestli jsme si tykali či nikoliv). Pro mne skutečné verše.

28.06.2013 16:43:41 | Ludmila Ježová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí