Bije jen pro mě...

Bije jen pro mě...

Anotace: ...jsem si jist

Sedět pod nepropustným stromem
Mít jeho korunu místo deštníku
Jenž chrání nás a naši deku
Ležíme nebyhně na ní
Já sleduji tvé pahorky
Jak se dmou při každém nádechu
A vykreslují ten úžasný žlábek

Krásný to pocit ležet ti v klíně
A pozorovat plující mraky
Kéž bych mohl na nějaký
Společně s tebou nasednou
A odplout taky...daleko
Ale hlavně spolu

Paprsky slunce osvětlují tvé řasy
Občas se ptám sám sebe
Jak jsem to tak dlouho mohl vydržet
Aniž by mě objímaly tvé paže
To co máš v hrudi poklad největší
Protože vím že bije pro mě
Už se těším na víkend až ochutnám
Tvé rty nejsladší

Už je pryč tvůj splín
Nechci abys někdy ronila slzy
Ne už nikdy nebudu říkat nikdy
Po včerejšku musím poznamenat
Navždy...
            ...tě budu milovat

Autor JohnyD., 17.06.2013
Přečteno 537x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Makula, Jiná, maliska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věděla jsem, že začneš tím kouzelným stromem...už včera jsem to tušila

17.06.2013 19:14:25 | Jiná

to je zajímavé, že jsi to tušila. tuhle básničku jsem psal dneska v noci:)

17.06.2013 19:56:07 | JohnyD.

a tak to má být , přeji hodně štěstí !!! :-)

17.06.2013 19:04:07 | xoxoxo

děkuji ti:)

17.06.2013 19:55:13 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí