Ticho

Ticho

Anotace: Když to úplně neklape...

Ticho

Poslouchej to ticho.
Je to něco, co jsme si zavinili?
Je to varování, které jsme neslyšeli?
Závidí křiku jeho hlas.
Ticho je výčitka někde v nás

Definuj mi ticho.
Je to něco, co jsem udělala?
Je to stav srdcí, která se zastavila.
Je to věčný boj samoty s nadějí,
je to spojení lidí, kteří se míjejí.

Ukaž mi na ticho.
Je to někdo, koho můžeš obvinit?
Koho můžeš ztratit a poničit?
Je to klid před bouří, nic víc.
Jev, kdy si dva nemají už co říct.

Zastav to ticho!
Je to něco, v co jsme nedoufali.
A jsme oba trochu zoufali.
Promluv, hlas to ticho spálí!
Je to něco zlé, co jsme nečekali.

Proimluv, dokud tady stojím,
víš, že se toho ticha bojím.
Řekni něco, poslechnu tě.
Řekni: "Holka, miluju tě."

Autor Luciferka, 20.06.2013
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Amonasr, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí