Paví oko

Paví oko

Zpívej

slova hříšná, věty s žízní
nahá kráčíš v notách písní

kde se luna s mořem tříští
jsi má dnešní, jsi má příští

 

Zpívej

slova v dešti, věty s kapkou
lásky pián s lichou klapkou

kde se luna v moři třpytí
pod hvězdami spolu výti

 

Zpívej

slova noční, věty s tichem
echa vzdechů za ostychem

kde se luna s novem snoubí

tonout spolu v tónů hloubi
 

Zpívej
slova touhy, věty s vášní
my dva blázni prostopášní
kde se luna lunou stává
má Afrodité v kráse páva

Autor Muta cum liquida, 30.07.2013
Přečteno 612x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisa K., Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná :)

31.07.2013 14:18:03 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí