ZATRACENĚ

ZATRACENĚ

Anotace: Když láska s láskou rve se, to jediný slabý člověk neunese...

Sbírka: Retro ze šuplíku I.

 

                ZATRACENĚ

 

 

Soumrak se vzepjal a puká na střepy

Kapka rosy klouže po listu

   chvění se šíří vlnami touhy

   střetnutí pohledů a útěk za roh

   studená sprcha mi buší do spánků

   vlhké oči krůpějemi snů

 

Teď nebo nikdy a co nejdéle

   zůstaň tu ještě chvíli

                                prosímtě

   úsměv a pokora a žal

   tramvaj co zmizela za podchodem

   mi kouzlí sen na tři okamžiky

   vrať se mi v čase

   zastav ten klam

   teď a na místě a stále

   jehlice nepochopení už vězí v mém srdci

   možná

             snad i v tvém

 

          Z A T R A C E N Ě

 

Tohle jsem nechtěl

   neuhýbej už konečně očima

 

            prosím tě!

 

 

Praha, 1977 (?)

 

http://www.youtube.com/watch?v=u9PAMOXwWwM

Autor Amonasr, 17.08.2013
Přečteno 629x
Tipy 11
Poslední tipující: Záklopka, Isquieasuus, Aťan, Robin Marnolli, Kett, mikrojimbo, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí