Na Pálavě

Na Pálavě

Dneska jsem se na tebe podíval a z nebe spadl gramofón

Zní to trochu legračně a slunce létem žlutě plavalo

Běžel jsem za tebou s parádní kytkou pár metrů a maratón

Zní to trochu přehnaně, ale to vše pod nebem nastalo

 

Ty ses i na chvíli zasmála a odložila na kašnu včerejší noviny

Zní to trochu bezcenně a v té kašně plavala novinářská kachna

Ale já na ten úsměv čekal a doufal v něj s tvrdostí skloviny

Zní to trochu dentálně, ale já tě mám rád a hlavně takhle z rána

 

Sedli jsme si na tu kašnu a nabrali si z ní do dlaní bobule burčáku

Zní to trochu bohémsky a plytký alkohol nám stoupl do hlavy

A vrhla ses mi kolem ramen a někdo pobouřeně zařval z činžáku

Zní to trochu rozmile a zítra vstává bolehlav z naší dobré nálady

Autor Muta cum liquida, 06.10.2013
Přečteno 709x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr, Matty09, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč ne...

07.10.2013 20:22:55 | Robin Marnolli

ještě že ne deska...

07.10.2013 00:05:14 | enigman

Máš bezva přezdívku, připomíná mi hodiny latiny na gymplu :)

06.10.2013 23:34:51 | iluzionistka

Z toho také vzešla :)

07.10.2013 00:05:33 | Muta cum liquida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí