Slovo Zima

Slovo Zima

Anotace: .

Rána jsou bolavá
večery tiché
přes den mi
pomáhá
tvůj svět
žít

Perly jsou rosou
na vzácných květinách
a je to vůně
nad všechny jiné!
Máš pro mě váhu
věčnosti
(Smrt je jen
její součástí)

Někdy je láska
samotný tanečník
my máme kroky
vpletené do sebe

K snídani vločky
k večeři déšť
vleklé jsou zimy
a krátká léta
máme dlaň v dlani a
neumrznem
Autor Aaliyan, 08.10.2013
Přečteno 436x
Tipy 13
Poslední tipující: Záklopka, Majdalénka, Anjesis, enigman, Amonasr, Kaitlynn, Isquieasuus, Matty09, maliska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyby se ochladilo přidej nad i čárku a zatančí ti pan Zíma...

09.10.2013 07:49:31 | enigman

Přečetl jsem si s chutí dvakrát, za každé přečtení jeden tip.

08.10.2013 14:45:22 | Matty09

Děkuji :-) potěšilo ;-) :-)

08.10.2013 15:00:20 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí