Jaké to je

Jaké to je

Anotace: Spíš pokus. Ale všechno je to pravda.

Jaké to je

Jsem hudba a ty jsi hluchý
Jsem chrám a ty jsi ateista
Jsem svíčková a ty jsi vegan
Jsem západ slunce a ty jsi slepý
Jsem rum a ty jsi abstinent
Jsem Evropská unie a ty Václav Klaus
Jsem startka a ty jsi nekuřák
Jsem vlhká a ty jsi impotent
Jsem cukr a ty jsi diabetik
Jsem válka a ty jsi pacifista
Jsem stát a ty jsi anarchista

Jsem cit a ty nejsi nic než
...pragmatik.
Autor .K.r.i.s.t.y., 13.10.2013
Přečteno 503x
Tipy 12
Poslední tipující: Loveless, La Suneteto, Krahujec, Matty09, Aťan, VEDz RVAHEs, Isquieasuus, Petbab, jezevec.edward
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST mňam :)

17.10.2013 16:42:49 | Aťan

Je to smutné, ale často pravdivé.

17.10.2013 16:35:52 | VEDz RVAHEs

ještě že se protiklady přitahujou..

a pobavilo mě to.

13.10.2013 12:13:08 | jezevec.edward

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí