Jak se máš?

Jak se máš?

Anotace: ...

Že řvu v noci do stropu
a hlavou buším do zdi

že se svlíkám do naha
a snažím se tě najít

že čtu naše dopisy
a rozpíjím tvý věty

že se hledám v zrcadle
a vidím jenom střepy

že se tulím k půllitru
a přemýšlím co kdyby

že se modlím k ďáblovi
a upsal bych mu duši

to ti říkat nebudu
až potkáme se znova
jedovatí hadi jsou
už pro nás všechna slova
Autor Giuseppe_Lumík, 31.10.2013
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: Liduška, Gabrielle, maliska, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A hlavou buším do zdi...taky to znám...až moc dobře..krásný..

22.01.2014 17:54:47 | Liduška

"Krásný" zní v tomhle kontextu dost podivně, ale děkuji za přečtení.

22.01.2014 18:18:58 | Giuseppe_Lumík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí