Myslím, že už vím

Myslím, že už vím

Anotace: Láska prý je, když není pochyb. Každý někdy pochybuje.

Myslím, že už vím,
proč holubi vždy ve dvou krouží,
než napijí se spolu z louží,
skryti pod peřím.

Myslím, že už vím,
proc Měsíc stále smutně bledne,
když nezahlédne Slunce ve dne,
sám se svým souhvězdím.

Myslím, že už vím,
proč bez květiny motýl chřadne,
až polámaný na zem spadne,
mrtev zoufalstvím.

Tys holubice, kterou k sobě hledám,
moje Slunce, jež spočinout mi nedá,
můj květ, když přivonět mu smím,
myslím, že už vím.
Autor Pelican, 04.11.2013
Přečteno 537x
Tipy 8
Poslední tipující: Megan, Lioness, Jeněcovevzduchukrásného, Jana B., Gabrielle, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto nádherná báseň, která mne uchvátila, děkuji za zážitek 8)

03.10.2014 23:20:46 | Lioness

Krásně plynou tvé básně...

21.12.2013 18:13:16 | Jana B.

Děkuji Ti, jsem rád, že se ti líbí. Přeji krásné svátky =o)

22.12.2013 00:17:29 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí